Pretraži

UDAJE SE MARIJA MIKIĆ: Pevačica podelila lepe vesti i otkrila kada će izgovoriti sudbonosno „da“

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Pevačica, koja se nedavno po drugi put porodila i Jovan su jednom otkazali svadbu, ali ovog puta, kako ističu, to se neće desiti.



Kako prenose mediji, oni će se venčati se u jednom elitnom restoranu u Beogradu u julu, a na svadbu su, osim porodice i bliskih prijatelja, pozvali i porodicu Đoković.

– Jednom smo otkazali venčanje, ali ovog puta se definitivno udajem! Prvi put kada smo zakazali svadbu bili smo u takvoj situaciji da smo bili primorani da otkažemo, ali sada nećemo. Pripreme su uveliko u toku, odabrali smo divan restoran, a i dekoraciju koja će biti fantastična. Venčanicu još nisam odabrala, ali sam ovih dana išla kod Saške da pogledam šta ima. Njene kreacije su divne, sigurna sam da će ona biti zadužena za moj stajling toga dana. Saška je pozvana na moju svadbu, kao i cela porodica Đoković. Nadam se da će moći da dođu – rekla je Mikićeva.

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

 

Pevačica je prethodne godine dobila ćerku Đurđu, a pre tri nedelje je na svet donela i dečaka Miliju. Prema njenim rečima, uspela je da skine višak kilograma, ali se time ne oprećuje mnogo:

 Imam četiri do pet kila više nego što sam imala pre trudnoće, ali ne obazirem se na to. Na svu sreću, nisam se mnogo ugojila u trudnoći. Mama mi kaže da sam lepa i da se ne opterećujem. Toliko uživam u životu da mi je to najmanji problem – objasnila je Marija koja je dodala da su već poslali pozivnicu za venčanje, a potom otkrila ko će ih zabavljati na ovom veselju:

  • Pevaće Joca Stefanović sa svojim bendom. Verovatno ću se i ja latiti mikrofona, tako da sam sigurna da će biti veselo i da će se naši najmiliji dobro provesti. To je najbitnije. Baš se radujem, ne mogu da dočekam da osvane 20. jul – završava pevačica za Informer.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz