Pretraži

EMINA X CORONA X RIMSKI: Spot za novu pesmu „Prsten“ ne smete da propustite! (VIDEO)

Muzika
0
Photo:YouTube

Emina Jahović, Corona i Rimski ovog puta su nam priredili pravi spektakl. Nova pesma "Prsten" će se sigurno dugo pamtiti, a numera je dobila i adekvatnu ekranizaciju.

——————– Sponsored ——————–

 

Spot u produkciji IDJVideos donosi jednu sasvim novu estetiku, u kojoj se prepliću stvarnost i mašta.

Saradnju atraktivne pevačice s popularnim rep dvojcem, Coronom i Rimskim, kao i sa IDJVideos produkcijom, najbolje je opisala Emina sama.

– Drago mi je što će pesma "Prsten" doživeti večeras premijeru. Neverovatan talenat i energiju poseduju momci i kada sam čula demo, odmah sam znala da je to to. Bilo je zaista divno sarađivati s njima, kako u studiju, tako i na setu za spot. IDJ je opet stao iza nas i mislim da će publika biti prijatno iznenađena – rekla je Emina za IDJTV.



Corona i Rimski su se takođe putem društvenih mreža zahvalili svom timu koji je maksimalno učestvovao u čitavom projektu, a nisu krili ni zadovoljstvo zbog saradnje sa Eminom.

– Velika nam je čast što smo imali prilike da saradjujemo sa jednom od najvećih zvezda u Evropi kakva je Emina.Verujemo da će pesma doživeti veliki uspeh Ili uspeh kakav i zaslužuje ovakvo audio vizuelno ostvarenje. U vreme kad smo pesmu napisali zajedno sa našim producentom Filipom Mladenovicem, odmah smo rekli da čujemo Eminin glas kako peva “Prsten”. Pravo je zadovoljstvo raditi sa produkcijom kakva je IDJVideos sa kojima često saradjujemo i ovo je za scenu veliki osveženje kako u audio tako i u vizuelnom smislu. –

Uživajte u novom spotu:

https://youtube.com/watch?v=U640JxRHEZU%3Frel%3D0%26showinfo%3D0

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika