Pretraži

„NISAM ZALEDILA SRCE, IMAM SIMPATIJU“: Nataša Bekvalac progovorila o ljubavnom životu, pa otkrila nešto više o odnosu sa decom

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Ona se pojavila na proslavi jednog domaćeg magazina, te je za okupljene medije progovorila o trenutnom stanju na ljubavnom planu.



  • Nisam zaledila srce, moje srce je vruće. Nisam zahtevna, ali imam osećaj kao da jesam. Imam simpatiju, ali mislim da on to ne zna. On je sa naših prostora, volim naše. Neću otkriti ko je jer ne bih volela da preko medija sazna da mi je simpatija – rekla je Nataša kroz osmeh.

    Pevačica se osvrnula i na odnos sa dve ćerke i istakla da uz njih i onda raste kao roditelj.

  • Jedan veliki stručnjak kada je roditeljstvo u pitanju mi je rekao da je prezaštićeno dete je zapušteno, a bila je u pitanju Katja. Nju sam jako štitila, do te mere da do tri godine nije pala. To nije uopšte pohvalno shvatila sam da sam uvek govorila: “Nemoj mama će”. Došli smo u situaciju da sam se pitala šta ja pravim od deteta hoće li biti sposobno ili ne. U roditeljstvu nemaš priručnik za dete i svako je priča za sebe i počela sam da popuštam deci.  Za mene je zdrava porodica ona u kojoj se sve bazira na ljubavi. Ja stalno rastem kao roditelj, od moje dece najviše učim.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz