Pretraži

DRUGI PUT ZA 7 DANA: K-Pop bend ponovo oborio rekord YouTube-a! Ovo je sada video sa najviše pregleda za 24 sata! (VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: YouTube/ibighit

Pre manje od dve nedelje oboren je rekord na YouTube kada je u pitanju broj pregleda za 24 sata. Međutim, K-pop senzacija, BTS, nadmašila je brojku od skoro 57 miliona za 24 sata, pesmom "Boy with luv".

——————– Sponsored ——————–


Spot je objavljen 12. aprila, i, prema prvim merenjima, zabeležio je neverovatnih 74,6 miliona pregleda za 24 sata. To je skoro 20 miliona više od starog rekorda koji je postavljen samo 7 dana pre toga.

Blackpink, još jedan veoma popularan K-pop bend, 4. aprila je objavio spot za pesmu "Kill This Love" koji je oborio rekord Ariane Grande. 



Ali, rekord koji je nedavno poneo Blackpink nije jedini rekord koji je BTS oborio. BTS sada ima spot koji je za najkraće moguće vreme, nešto manje od 48 sati, dostigao 100 miliona pregleda.

Da li je K-pop ovim dokazao da je broj jedan trend u svetu tinejdžera i da li će centar muzičke industrije premestiti iz Amerike u Koreju, samo su neka od pitanja koja se postavljaju u svetu muzike.

Pesma "Boy with luv" je prvi singl s novog albuma grupe BTS, pod nazivom "Map of the Soul: Persona"! Sigurno su ljubitelji ovog benda s nestrpljenjem iščekivali izlazak novog albuma, ali niko nije pretpostavio da će to iščekivanje oboriti čak dva YouTube rekorda.

Da li ste pogledali spot za pesmu "Boy with luv" i kako vam se dopada ovaj trend koji voli ceo svet? Odgovor ostavite u komentarima.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika