Pretraži

SPREMAM NEŠTO DRUGAČIJE I ORIGINALNO: Emina Jahović najavila novi album (FOTO)

Muzika
0
Photo: Instagram/yaemina

Emina Jahović je 2018. godine publici poklonila potpno novi zvuk i drugačiju sebe albumom "Dalje" u izdanju IDJTunes-a.

Podsećanja radi, pesme koje ga čine imaju milionske preglede na YouTube-u, a među najvećim hitovima izdvajaju se pesme "Limunada" (74 miliona pregleda) i "Dva aviona" (30 miliona pregleda).

Dve godine kasnije, ponovo je odlučila da bude drugačija, što i najavljuje sa novim albumom. 

  • Spremam nešto zaista drugačije i originalno – izjavila je Emina za IDJTV, na naše pitanje o tome kako opisuje svoje nove pesme. 


Na svom Instagram profilu otkrila je da sprema novi album uz fotografiju sa producentom Darkom Dimitrovim koji će i ovog puta, kao i na prethodnom albumu, udahnuti život pesmama, čiji je autor Emina

  • Sve pesme sa novog albuma, kompozicije i tekstove sam radila sama. Darko Dimitrov je i ovog puta radio aranžmane i zaista čvrsto stojim iza toga da će novi album biti potpuno iznenađenje za publiku, ali još uvek ne bih baš sve detalje otkrivala – kazala je pevačica.

Još uvek se dvoumi oko naziva novog albuma zbog čega je i pozvala ispod fotografije na Instagramu svoje fanove da joj pomognu u odabiru originalnog naziva.

Zajedno sa novim numerama Emina će konačno predstaviti i svoju liniju ekskluzivne kozmetike na kojoj je radila duže vreme. U planu je da se novi album, kao i kozmetički proizvodi sa pevačicinim potpisom na tržištu nađu od septembra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako nazvati novi album? 🙃@darkodimitrov @idjvideos #svi

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jul 22, 2020 at 8:39am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika