Pretraži

TREBA DA BUDEMO ŠTO BOLJI UZORI: Anna i Andrija Jo lansirali ,,Kiseonik“ i imaju veoma jaku poruku za publiku (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJVideos

Anna Lazarević i Andrija Jo su jedni od omiljenih jutjubera na našim prostorima, a nakon više godina saradnje i druženja, objavili su prvu zajedničku numeru koja je već osvojila srca publike.

 – Mi smo jako dugo planirali da uradimo zajedničku pesmu i generalno imamo dosta zajedničkih nastupa i baš ne bi bilo ok prema našoj publici da nemamo zajedničku pesmu. Ostvarila nam se saradnja sa Oxigenom i zaista se sve prelepo uklopilo, mislim da je zaista odličan projekat i da ima zaista odličnu pouku – rekla je Ana. 

Pouka same numere jeste da nam je kiseonik od izuzetnog značaja za naš opstanak, a evo kako na to gledaju njih dvoje: 



– Celokupna ideja ovog projekta je borba protiv pušenja i duvanskih proizvoda. Kroz pesmu smo na diskretan način pokazali koliko je sve lepše bez tih stvari. Znamo da nas prate i mladje generacije i da treba da budemo što bolji uzori- izjavio je Andrija, dok se Ana nadovezala – Zaista nikada nisam pušila ni cigarete, ni nargilu. Da to nije tako, ne bih ovo ni promovisala i stvarno treba da stigne svest ljudima da cigarete i bilo šta što je slično tome šteti. Mislim da neki roditelji stvarno mogu da budu ponosni na tu pesmu. Evo, moja mama, koja je pušač, je zaista jako ponosna što sam uradila ovu pesmu, ali nadam se da će posle ove pesme čak i ona prestati da puši. 

Njih dvoje ne kriju svoje oduševljenje celokupnim projektom, kao ni ponos što je Oxygen kompanija izabrala baš njih dvoje da prezentuju ovaj projekat publici. Kako kažu, na snimanju je bilo prezanimljivo, a evo koje momente je Anna izdvojila kao najzanimljivije.

– Ovaj spot je bio tako super za snimanje, jer sve je bilo novo, a i ovo nam je najozbiljniji spot do sada, da ne znam koji bih trenutak izdvojila. Možda onaj sa dimnim bombama, koji je definitivno interesantan. Drugi je u loptama. Andrija u jednom trenutku nije mogao da diše, pa smo mu se smejali. 

Andrija, ipak, najviše pamti romantične scene sa snimanja, pa mu je omiljena scena sa zalaskom sunca:

Dve najlepše scene u našem spotu po mom mišljenju su ona kada sedimo na krovu kombija i kada se u pozadini vidi zalazak, a najsimboličnija scena mi je kada se nalazimo u onim loptama koje predstavljaju naš lični prostor i kada pokušavamo da se dodirnemo – izjavio je on i dodao:

– Ovo je jedan od najprofesionalnijih spotova koje sam ja snimao i sama atmosfera na snimanju je bila svetska. Bio sam jako ponosan kada smo ga snimili. 

Komentari na društvenim mrežama i na Jutjubu su se samo nizali, ali jedan se ponovio više puta i privukao pažnju mnogih. "Janko i Lea has left the chat" glasio je komentar ispod njihove pesme na Jutjubu, a evo kako je Ana to prokomentarisala.

– Nema šta tu da se kaže. Andrija i ja smo jedni od boljih prijatelja na Jutjubu i slobodno mogu da kažem i van Jutjuba, zato što ja nejga zaista jako gotivim kao prijatelja i nema razloga to da pišu. Ali da, naravno da će se to uvek pisati jer sa kim god da snimim pesmu ili neki vvideo, svi kažu da bi bila lep par sa tim nekim. To će uvek biti tako i moram da se pomirim sa tim. Meni ne smeta, neka pišu, ja znam ko mi je prijatelj ko nije. 

S obzirom na to da se druže sa dosta jutjubera, ni njihova podrška nije izostala, a evo ko im se odmah javio i pohvalio njihov rad.

– Dosta mi se kolega u trenutku javilo. Cale, Ruža, baš dosta kolega nas je šerovalo i kažu da smo zaista uradili nešto što je "next level" po pitanju spota i generalno pouka pesme je predivna i svi su to prepoznali i zaista imamo super podršku – izjavila je Anna, a Andrija je potvrdio da su ih kolege maksimalno podržale.

Numeru možete poslušati u nastavku: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika