Pretraži

VOZIMO TROTINETE, SPOT JE LUDILO: Anna Lazarević i Andrija otkrili kako im je bilo na snimanju spota za pesmu „Kiseonik“ (VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Budući da se dugo poznaju i druže, njih dvoje su razmišljalli da konačno naprave zajedničku numeru na veliko oduševljenje fanova, koji su bili u euforiji zbog izlaska njihovog dueta.

– Ona peva, ja pevam, tako da smo mi dosta razmišljali. U međuvremenu su nam se javili ljudi iz Propulsion tima, Mission:Oxygen, za kampanju protiv pušenja, i oni su nas spojili ovde – rekao je Andrija Jo za IDJTV i dodao:

– Pesmu je radio Heni, jer Anna i ja dosta dugo radimo s njim, tako da su nas pitali is Propulsion tima koga želimo. Mi smo njega odabrali zato što smo već radili s njim, spot IDJVideos naravno.



Andrija i Anna su otkrili kakvo iskustvo su imali sa IDJVideos-om, koji se pobrinuo za vrhunsku ekranizaciju.

– Ja sam baš uzbuđen, ovo ja baš profesionalno. Anna i ja pričamo i uvek se osetiš onako specijalno, sve se vrti oko nas – objasnio je jutjuber.

– Ja sam primetila da je svaka sitnica bitna, malo ako štrči kosa, oni sve nameštaju. To mi se zaista dopalo – dodala je Anna.

U projektu su učestvovali statisti, odnosno tinejdžeri, koji su se javili na konkrus kako bi se pojavili u Anninom i Andrijinom spotu, koji je ostavio veoma jak utisak na Annu.

– Vozimo trotinete, spot je ludilo – kazala je jutjuberka i objasnila šta je poruka numere:

– Ne treba da se puši i to je poenta pesme i spota. Poenta je i da se svi zabavimo i da pesma bude ludilo.

Pogledajte kako je bilo iza scene:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika