Pretraži

PUKLA LJUBAV: Zašto su Bogdan Bogdanović i Olga Danilović raskinuli?

Muzika
0
Screenshot: Youtube/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Ovaj par je od samog početka svoju vezu držao u tajnosti. S obzirom na to da su i on i ona profesionalni sportisti, obaveze im nisu dozvoljavale da budu zajedno u onoj meri u kojoj bi oni verovatno želeli da su mogli, a kako je Bogdan angažovan u NBA ligi, Danilovićeva ga je posećivala kada god su joj njene obaveze i turniri to dozvoljavali. 



S obzirom na to da su važili za jako skladan par, bez skandala, mnoge je iznenadila ova informacija, a kako domaći mediji pišu, nekadašnji par se rastao u skladnim odnosima, a razlog ovoga je što nisu razmišljali u istom smeru kada je njihova budućnost u pitanju.

– Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama – izjavio je izvor za domaće medije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧶

Објава коју дели Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) дана 13. Сеп 2020. у 3:04 PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika