Pretraži

Pesme koje su osvojile trending!

Muzika
0
Screenshot: Instagram/ aleksandra_official

Na našoj IDJTopListi našli su se hitovi koji imaju milionske preglede i koje su napravile totalni bum kada je ova vrsta muzike u pitanju. 



Na desetom mestu je Sandra Afrika sa novim hitom ,,Loše, loše". Ubrzo nakon što je izbacila ovu numeru, Sandra se našla kod nas na spisku. Ona je poznata po provokativnim spotovima, pa se i ovaj put odlučila za "siguricu".

Mesto ispred nje su zauzeli Nicci i Popov sa pesmom ,,Bambi". Nova lica kada je u pitanju muzika kod nas, a stižu nam sa kanala Generacija Zed, koji se nalazi u IDJ mreži, a kako kažu, oni su tu da osvoje muzičku scenu, pokažu nam nešto novo ali i da daju novi nalet mladalačke energije. 

Na samoj sredini naše IDJTopListe našla se Nikolija sa njenim novim hit singlom ,,High life". Ona je u jako kratkom vremenskom periodu prešla čak milion pregleda na Jutjubu, a kako smo navikli da uvek bude u prvoj polovini ove plejliste, ne sumnjamo da će se ova situacija promeniti i da će se naći i na boljoj poziciji. 

A kako su se ostale numere kotirale na našoj novoj IDJTopListi, i ko je zauzeo prve tri, najbolje pozicije, pogledajte u novom izdanju vaše omiljene muzičke emisije. 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika