Pretraži

RADILI SMO IZ SRCA: ,,Oči boje duge“ u novom ruhu In Viva

Muzika
0
Screenshot: Youtube/ IDJVideos.TV

Neven Živančević i Igor Maljukanović poznat je dvojac koji šta god da uradi, ne prođe nezapaženo, a tako je bilo i ovaj put sa njihovom novom numerom ,,Oči boje duge". 



Neven je ekskluzivno za IDJTV otkrio odakle ideja da se udahne život ovoj staroj numeri i zbog čega zauzima posebno mesto u njegovom srcu.

– Ovo je prerađena verzija. To je legendarna pesma uz koju smo mi odrasli. Igor i ja smo imali deset godina kada je ona izašla i pošto smo išli zajedno u školu, te neke prve ekskurzije je ova pesma obeležila. Bila je kao himna, kao što je nekome sada himna ekskurzije ,,Tututu", tako je nama bila ,,Oči boje duge". Uvek kada se setim te pesme, podseti me na odrastanje, pa sam tako došao na ideju i da kontaktiram autora pesme i da dobijemo prava da možemo da je obradimo.

S obzirom na to da je publika uglavnom skeptična kada su u pitanju prerade starih, velikih hitova, pevač ne krije da nije baš siguran kako će publika da je prihvati, ali i ističe da je numera rađena iz srca, a ne da bi po svaku cenu bila u trendingu.

– Iskreno, ne znam šta da očekujem od publike. Pesmu smo radili baš iz srca, nismo uopšte razmišljali da to bude pesma koja je u trendu i nešto što se danas sluša, nego jednostavno neki zvuk koji nama prija u ovom momentu. Želeli smo da oživimo ovu pesmu, jer bismo voleli da i današnji klinci znaju ko je Dr Iggy.

Iako je većini izvođača uzdrmana godina zbog pandemije koja vlada, ovaj dvojac ne planira da se preda tako lako, pa nam je član grupe In Vivo otkrio i sledeće planove kada je u pitanju muzika.

Već sledeću pesmu planiramo da izbacimo 15. oktobra pod nazivom ,,Šećer i so", a posle toga ćemo izbaciti duet sa Tozlom ,,Zakon braće". Možda izbacimo još neku, ali to je ono što je sigurno za ovu godinu – rekao je Neven. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika