Pretraži

ZAKOPANE RATNE SEKIRE?! Cardi B i Niki Minaž snimile duet?

Muzika
0
Screenshot: Instagram/ iamcardib/ nickiminaj

Godinama unazad Niki Minaž i Cardi B imaju u najmanju ruku napete odnose. Iako su imale period kada su se bukvalno obožavale, vremenom je konkurencija između njih učinila svoje, te je sve to kulminiralo tučom koja se desila između njih dve na Njujorškoj nedelji mode, što je dospelo na naslovne strane medija širom sveta. 



Ali uprkos njihovoj svađi, Cardi B je pokazala da nikada neće diskreditovati Nicki Minaj kao repera i njen uticaj na rep zajednicu. U novom intervjuu čini se da nema ništa osim pohvala za Niki u vezi sa njenim muzičkim doprinosima, napominjući da je Minaž godinama „dominirala“ industrijom u kojoj dominiraju muškarci.

U nedavnom intervjuu za Apple Music, Cardi B je sedela sa voditeljkom programa kako bi razgovarala o svojoj novoj pesmi uz pomoć Megan Thee Stallion, "VAP" i napretku ženskog repa. Spomenula je da je ženska rep industrija bila umiruća pre nego što je jedan "neimenovani reper" ušao u igru i obnovio je, aludirajući na Niki. 

Cardi B je nakon niza svojih tvitova podgrejala glasine da su ove dve reperke ukrstile glasove nakon niza konflikata, tako što je na ovoj društvenoj mreži napisala sledeće: 

  • Pošto ste ljuti, daću vam sada nešto zbog čega ćete imati razloga da budete ljuti. Sledeća numera i kolaboracija…Slošiće vam se- poručila im je ona. 

Fanovi su pali u trans, jer jedine dve osobe zbog kojih bi  njenim obožavaocima bilo loše su ili Offset, njen još uvek zakoniti muž sa kojim vodi brakorazvodnu parnicu, ili dugogodišnja rivalka Niki Minaž, što su i pisali u komentarima.

 A sa kim će zapravo Cardi objaviti duet ostaje nam da sačekamo i vidimo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika