Pretraži

,,PINKYLAND JE ZEMLJA NAŠIH SNOVA“: Vasa i THCF u novoj pesmi otkrili o čemu sanjaju (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJVideos

Bore i Vasa otkrili su ekskluzivno za IDJTV kako je došlo do saradnje i kako su se muzički uklopili.

– Stefan je čuo negde na Internetu pesmu koja se zove "Pinkyland" i ona je imala 500 pregleda. Mi smo bili na nekoj turneji u Makedoniji i svako veče nam je Stefan ispirao mozak sa tom pesmom i govorio "slušaj, kako je ovo dobro". Mi smo na kraju toliko zgotivili tu pesmu da smo od nje napravili hit među nama samima, a onda je Stefan došao na ideju da kontaktira Vasu. Predložio mu je da mi učestvujemo u celoj priči sa tim spotom i pesmom. Vasa je uložio u spot i zajedno smo uradili gostujući vers na pesmi – rekao je Bore.

Vasa, koja je radio produkciju, muziku, kompoziciju i tekst, pohvalio je muzički dvojac.

– Odlična je bila saradnja. THCF su baš profesionalni momci, znaju šta rade. Našli smo se u pogledu muzičkog stila, pokušao sam da napravim i njihov vers da uklopim da to bude malo više njihova priča – istakao je on.



Bore je odao priznanje mladom umetniku, kome su on i Stefan hteli da pomognu na početku karijere.

– To je Vasin projekat. Mi smo tu samo da stanemo svojim imenom, jer smo procenili da će Vasa uspeti u muzici jer je ambiciozan i talentovan – objasnio je za IDJTV.

Reper je dodao da su oni uvideli da je u pitanju najnoviji muzički talas, u kome su želeli da se oprobaju.

– Svideo nam se fazon. Svakako je Vasa bio taj koji je diktirao tempo. To je bio njegov unikatni stil. Uspeli smo da se uklopimo u totalno novi muzički pravac. Bio je mini izazov za nas, pesma nam je bila gotivna i više smo se zezali uz nju – kazao je član grupe THCF.

Mladi umetnik je za IDJTV otkrio o čemu govori pesma koju su objavili.

– Pinkyland je zemlja naših snova. To je mesto gde su se svi naši snovi ostvarili, koje smo mi sanjali kao klinci. Sanjali smo da ćemo biti bogati i da ćemo imati novca. Pinkyland predstavlja ostvarenje naših snova – rekao je on i dodao da je pesma "fuzija denshola i regetona, ali da je više denshol".

Vasa je priznao da bi voleo da uđe u trending.

– To bi mi stvarno značilo, ali mi nije cilj – istakao je on.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika