Pretraži

U REKORDNOM ROKU U TRENDINGU: 30 Zona osvojili publiku novim albumom

Muzika
0
Screenshot: Youtube/ KDM Exclusive

Ekskluzivno za IDJTV portal govorili su o promeni zvuka po kom su postali prepoznatljivi, kako su zadovoljni uspehom pesama, ali i kako si došli do toga da rade sa članovima KDM ekipe.

  • S obzirom na to da smo otišli ka nekom laganijem i modernijem zvuku, a poznati smo po toj "tvrdoj" baščini, prezadovoljni smo. Još kada dodamo da smo se našli na novom kanalu, da se predstavljamo nekoj novoj publici, a svoju publiku navikavamo na nešto novo, mislimo da nije moglo biti bolje ispraćeno i prihvaćeno – izjavio je Šin sa ekipom za naš portal, pa dodao:

  • Nakon izlaska naše pesme "Geto", Corona i Rimski su šerovali. Tu su krenuli već prvi dogovori, a usput su bili sa nekima od naših dobrih prijatelja, pa se to sve poklopilo. I sami smo veliki fanovi njihove muzike tako da nam je velika čast biti deo KDM braće.

Šin nam je i otkrio koja numera je i njihov favorit, ali i da li su očekivali da će se u ovako kratkom vremenskom periodu naći u "trendingu".

  • Realno, svaka je favorit u određenom trenutku raspoloženja. ,,Anđeo u paklu" nam je legao u svakom trenutku, pa smo odlučili snimati spot za nju prvo. Kroz par dana ide spot za "Barrichello", spremite se – našalio se on, pa nastavio:

  • Pa i jesmo, celi prošli album prošle godine je bio u top 10, pa smo očekivali da će i ovaj odraditi svoj posao, samim tim jer smo se našli na KDM-u pa je veliko iznenađenje našoj publici, a i verujemo da nam je zvuk evoluirao u nešto bolje i slušanije i da će samo rasti. Naravno treba ostati na zemlji i nastaviti raditi, pa vreme pokaže svoje. 

S obzirom na to da su na albumu uglavnom solo pesme, član grupe nam je otkrio da li u budućnosti planiraju  neke saradnje sa našim poznatim imenima.

  • Na prošlom albumu je bilo više featova, nego naših solo numera pa smo na ovom hteli ostaviti većinom naš trag, jedini o dueta je Merula na "Barrichellosu". Naravno da sada kreću singlovi i jake saradnje, ali ne bismo još govorili o imenima.

Za kraj, članovi grupe su nam objasnili ovaj specifičan naziv grupe i otkrio simboliku "30 Zona". 

  • Dolazimo iz takvog kraja u Zagrebu, takozvani Kozari Bronxa, gde su većinom ograničenja 30 na sat zbog geto ulica, pa smo okruženi znakovima "30 Zone". Kraj je poznat po raznim zanimljivostima i na lošem je glasu, ali kod nas ste uvek dobro došli ako ste čovek – zaključio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika