Pretraži

Relja demantovao tračeve: Nikada nisam živeo sa majkom moje žene! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/reljarelja

Relja Popović se retko kada oglašava u medijima a po svemu sudeći nije preterano ljubitelj pojavljivanja u tv emisijama kao ni u pisanim medijima. Jedan tekst koji je danas objavljen je pevača ipak naterao da se oglasi i kaže istinu. 

——————– Sponsored ——————–

Relja se na svom Instagram profilu oglasio povdom teksta o tome da je živeo sa Vesnom Zmijanac, majkom svoje supruge Nikolije. U tekstu koji koji je po svemu sudeći iznervirao Relju, provlače se i druge infomacije o njegovom privatnom životu kojima je pevač rešio da stane na put. 



  • Toliko idiotskih tekstova u poslednje vreme sam pročitao o sebi. Već sam rekao da ljudi koji pišu te nazovi članke to rade bez ikakve potrebe i obaveze prema istini. Dakle, genijalci, nisam sin prvog muža svoje mame, što već po mom prezimenu možete da zaključite, kao što i nikada nisam živeo sa mamom moje žene. Pa ja nisa svojom mamom ne živim od devetnaeste godine.

Naveo je Relja u tekstu koji je objavio na svom insta storiju u nameri da stane na put tekstovima koji iznose neistine u vezi sa njegovim privatnim životom. 

Photo:Screenshot/reljapopovic

Photo:Screenshot/reljapopovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz