Pretraži

OVO JE PRAVA ISTINA: Saša Kovačević prvi put stvarno progovorio o Miljani Kulić (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sashakovacevic

Učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" Miljana Kulić nekoliko puta je istakla da je bila u vezi sa Sašom Kovačevićem, nakon čega su mediji pisali o tome da je pevač odlučio da je tuži zbog laži koje je govorila o njemu u rijalitiju.

——————– Sponsored ——————–

Ovaj put se oglasio i sam Saša i otkrio šta je prava istini u vezi ovoga. On je istakao na navodi da će da tuži Kulićevu nisu istiniti i da se ne bavi dešavanjima u rijaliti programima budući da ga to ne zanima. Kada se o njemu javno govori nešto on to sazna tako što mu neko pošalje.

  • Ne pratim rijalitije. Pratim isključivo kada neko nešto pomene ili nešto u tom kontekstu, pa mi ljudi pošalju šta se pisalo ili nije, samo tako se informišem – rekao je Saša u intervjuu za jedan tabloid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miljana Kulic (@miljanicakulic) on Aug 7, 2018 at 6:28am PDT

A o tome kako komentariše izjavu Miljane Kulić da su bili u vezi, ali ga je ostavila kada joj je ponudio narkotike, kaže da mu je smešna. Budući da medijima kruži njihova zajednička fotografija, Saša kaže da je moguće da je nastala na nekom nastupu kada je jedino u životu i video Kulićevu.

  • Znam da je mnoge pevače uhodila, upućen sam, ali pretpostavljam da je ta slika sa nekog nastupa ili kako već, tako da nju ne poznajem. I zaista nikada nisam komentarisao ništa tim povodom. Apsolutno mi to ne treba – zaključio je Kovačević.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One more! 😊 #skmedia #sasakovacevic #ritualrestoran photo by: @jakov_simovic @gloriamagazinsrbija @naslovnestrane365

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Jan 28, 2019 at 12:00pm PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz