Pretraži

MI LEPE I PAMETNE NEMAMO PRAVO DA TU POPIJEMO KAFU: Bojana Stamenov očajna jer svi diskriminišu gojazne ljude (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/stamenov_bojana_official

Nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji Bojana Stamenov požalila se fanovima na društvenim mrežama kako se svakodnevno suočava sa diskriminacijom zbog viška kilograma.

——————– Sponsored ——————–

Ona je objavila video na Instagramu i objasnila da je sve napravljeno isključivo za zgodne žene, te da zbog toga ona ne može normalno da obavlja svakodnevne aktivnosti.

– Postoji najstrašnija diskriminacija debelih ljudi. U kafićima stavljaju stolice sa naslonima za ruke, šta hoće, da im sede samo zgodne ribe, a mi lepe i pametne nemamo pravo da tu pijemo kafu? U avionima naprave uska sedišta, niti može da sedne dugačak, niti debeo čovek – objasnila je Bojana, a onda dodala kako ne može da pronađe garderobu za sebe:

  • Debele žene imaju problem da kupe i najobičniji brushalter, verovali ili ne. Ako si debeo, nema oblačenja po poslednjoj modi, jer sve što je za punije dame stiže iz Turske, pa izgledaš kao neudata baba-tetka koju žali čitava familija. Ne mogu da nađem ni adekvatne cipele na štiklu, koje bih volela da nosim. Za nas, cipele moraju da budu kvalitetnije, ojačane, a ja hoću da budu i stilski nafurane.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz