Pretraži

RAZMENJIVALA NEŽNOSTI SA PARTNERKOM: Majli Sajrus se razvodi od supruga zbog ove devojke! Fanovi u šoku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/mileycyrus

Kontroverzna pevačica Majli Sajrus odlučila je da se razvede od supruga, glumca Lijama Hemsvorta, nakon 8 meseci braka zbog rijaliti zvezde Kejtlin Karter.

——————– Sponsored ——————–

Na društvenim mrežama i u svetskim medijima osvanule su slike na kojima se Majli i Kejtlin ljube. One su razmenljivale nežnosti u Italiji, gde su došle na odmor. 

Majli i Lijam potvrdili su da se razvode u zajedničkom saopštenju u kojem se navodi da će ostati "posvećeni roditelji svim svojim životinjama".

Razlog razvoda je navodno to što je par imao drugačije stavove o životu. Glumac je želeo da osnuje porodicu, dok pevačica nije bila spremna na taj korak, tvrde izvori za strane medije.

Pevačiću još uvek privlače žene iako je odlučila da se uda za muškarca, što je i sama istakla nedavno. 

Nakon natpisa o krahu braka Majli se oglasila na Instagramu, gde je objavila fotografiju sa planine u Italiji. U opisu je metaforički opisala njen odnos sa suprugom.

– Ne borite se protiv evolucije, jer nikada nećete pobediti. Kao planina na čijem vrhu sada stojim, koji je nekada bio pod vodom i spojen sa Afrikom, promena je neizbežna. Dolomiti nisu stvoreni preko noći, već je bilo potrebno milioni godina da bi ta veličanstvena lepota nastala. Moj tata mi je uvek govorio: 'Priroda nikada ne žuri, ali uvek stiže na vreme'. Ispunjava mi srce mirom i nadom što znam da je to istina. Naučena sam da poštujem planetu i njen proces, i posvećena sam tome da isto uradim i sa svojim srcem – napisala je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz