Pretraži

DROGIRAO SAM SE I ZLOSTAVLJAO ŽENE: Džastin Biber šokirao stravičnom ispovešću (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Džastin Biber je juče šokirao svoje fanove kada je na Instagramu objavio ispovest koja je mnoge potresla. Naime, pevač je priznao da je već do 19. godine imao problema sa teškim drogama, kao i da se suočavao sa suicidnim mislima.

——————– Sponsored ——————–

Džastin je naveo da mu se život naglo preokrenuo nakon što je sa 13 godina od nepoznatog dečaka postao svetska zvezda koju se ljudi ili obožavali ili mrzeli. Imao je milione i pre nego što je postao punoletan i mogao je da dobije sve što poželi te ga je to navelo da postane zavisan od droge.



  • Užasno je težak pritisak za dečji mozak prolaziti kroz takve stvari. Ja do 18. godine uopšte nisam imao sposobnost za stvarni život u stvarnom svetu. Tome je kumovala i činjenica da sam došao iz nestabilne porodice – navodi pevač i dodaje da je sve svoje najgore odluke doneo do 20. godine.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacation ✅

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Aug 17, 2019 at 10:21am PDT

Priznaje da je u jednom periodu bio užasan prema ženama, zlostavljao ih i bio besan. Distancirao se, kaže, od svih koji su ga voleli. Sada tvrdi da je, zahvaljujući veri, bolji čovek i pomoglo mu je što je imao blagoslov da mu u život uđu ljudi koji ga istinski vole.

Dodao je da mu je brak sa Hejli pomogao da bude dobar čovek jer brak ljude uči strpljenju, poniznosti, obavezama i svemu onome što krasi dobre ljude.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hope you find time to read this it’s from my heart

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Sep 2, 2019 at 2:38pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz