Pretraži

OPTUŽENA ZA KRAĐU: Transvestit izneo dokaze protiv Ariane Grande (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/farrahrized, Instagram/arianagrande

Nedavno se u stranim medijima pojavila vest da je Ariana Grande tužila dva brenda odeće i da zahteva odštetu od 10 miliona dolara zbog navodnog korišćenja njenog imena bez odobrenja. Kako se navodi, oba brenda su kontaktirala pevačicu kako bi ostvarili saradnju, ali ih je ona odbila jer "nisu zadovoljili njene standarde".

——————– Sponsored ——————–

Nakon što nisu postigli dogovor, brendovi su svakako započeli kampanju na sajtovima i društvenim mrežama u kojima se, kako se navodi u tužbi, pojavljuje preko 30 fotografija i videa sa Arianinim imenom, a koje ona nije odobrila.

Sada se povodom ovoga oglasila i Fara Moan, transvestit i TV ličnost koja tvrdi da je Ariana na sličan način ukrala od nje.



– Ariana bi trebalo da mi da deo od tih 10 miliona jer je njen tim bukvalno poslao moju fotografiju dizajnerima i platio im da iskopiraju moj izgled – napisala je na Tviteru.

Kasnije je otkrila da je odavno znala za ovo, čak su joj i dizajneri potvrdili, ali nije htela da iznosi ništa u medije. A sada, kada je čula za tužbu koju je Ariana pokrenula i za koju traži milione.

Arijanini Fanovi su odmah napali Faru govoreći joj da ona zapravo ne poseduje taj izgled tako da ne može da optužuje pevačicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Sep 3, 2019 at 8:18am PDT

– Ja zapravo posedujem taj izgled. Nosila sam ga na nacionalnoj televiziji i u mom ormaru je. Samo smatram da je loše da neko tvrdi da je uz LGBTQ populaciju, a zatim da krade od njih – objasnila je Fara u narednom tvitu.

Ovo nije prvi put da je Ariana optužena za krađu nečije ideje, tako su je početkom godine repeka Princes Nokia i Soulja Boj optužili da je ukrala njihove pesme, za šta se pevačica kasnije javno izvinila.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz