Pretraži

SINGL POSLE PET GODINA: Milica Todorović raskinula vezu sa koreografom, evo zbog čega

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Pevačica Milica Todorović i koreograf Miloš Paunović raskinuli su petogodišnju vezu, prenose domaći mediji.

——————– Sponsored ——————–

Pripadnici sedme sile su spekulisali da će par stati na ludi kamen s obzirom na to da su živeli zajedno i da je veza bila duga i ozbiljna. Pre dva i po meseca pevačica je napustila njihov stan. 

  • Skoro šest godina su zajedno i bilo je logično da njihova veza bude krunisana brakom ili proširenjem porodice, ali se to nije dogodilo. Zajednički život bio je korak više u njihovoj vezi, ali ne i dovoljan da nastave zajedno u budućnosti – rekao je izvor blizak paru za "Kurir" i dodao:


  • Miloš živi život od danas do sutra, dok je Milica mnogo stamenija. Ona je sa 16 godina počela da zarađuje i živi samostalno, razmišlja o budućnosti i o tome gde sebe vidi za nekoliko godina. Kada je shvatila da sa Milošem nema iste poglede na budućnost, odlučila je da stavi tačku. Napustila je stan u kojem su zajedno živeli i vratila se u svoj. Nije joj lako jer pet godina nije malo i jako je volela Miloša, ali je razumno postupila. Sve ovo vreme se nadala da će prevazići neslaganja koja su imali, ali uzalud. Napustila ga je pre dva i po meseca i sada je odlučila da se posveti karijeri. Vest da su raskinuli podelila je samo sa roditeljima i s nekoliko bliskih ljudi. Međutim, otkada se informacija pojavila u medijima, svima je bilo jasno zašto je leto provela na primorju i nikome se nije javljala.

Milica se još uvek nije oglašavala povodom pisanja medija o raskidu sa Milošem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nadjoh sliku i zaprepastih se kako godine idu…turneja po Americi 2006. god…ja-16 godina i u svom svetu…

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Sep 4, 2019 at 11:04am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz