Pretraži

MADONA POSTAVILA STROGA PRAVILA: Ako neko ne ispoštuje ove zahteve, biće izbačen sa koncerta

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Madonna

Kraljica popa Madona priprema se za predstojeću svetsku turneju povodom promocije 14. studijskog albuma "Madame X" koja počinje 17. septembra.

——————– Sponsored ——————–

Kako bi sve proteklo besprekorno, Madona je odlučila da postavi rigorozna pravila za publiku. Ukoliko neko ne bude ispoštovao njene zahteve, biće izbačen sa koncerta.

–  Upotreba mobilnih telefona, pametnih satova, kamera i sličnih uređaja neće biti dozvoljeno za vreme nastupa. Mesta u dvorani treba unapred rezervisati kako bi na vreme ušli, a nakon što se ulaznice ponište na mobilnom telefonu, upotreba istih više neće biti dozvoljena – stoji na pevačicinoj listi pravila.



Neki fanovi su podržali Madonu, pogotovo zbog odluke da zabrani korišćenje mobilnih telefona. Publika neće neprestano da zuri u ekrane i imaće priliku da uživa u numerama kraljice popa.

Madona je nedavno govorila o štetnosti pomenutih uređaja, koji su je udaljili od dece. Sinu Davidu je oduzela telefon, jer su njeni naslednici postali opsednuti fotografijama. Čak su počeli da se porede sa drugima. 

  • Smatram da je to loše za njihovu individualnost – istakla je muzička zvezda. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madame ❌ is dreaming of a day off…………… #rehearsals #madamex

A post shared by Madonna (@madonna) on Aug 24, 2019 at 3:59pm PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz