Pretraži

SPOJILA LOKALNO I ZAPADNO: Tamara Kalinić održala pravu lekciju stila u Indiji i sve oduševila (FOTO)

Influence
0
Foto: Printscreen Instagram/tamara

Tamara Kalinić je bila gost velikog događaja u Indiji koji je okupio sve velike svetske zvezde, a ona se ovde pojavila sa svojim dečkom, Italijanom Filipom Testom.



Nije retkost da Tamara prikaže pravi glamur i stil na svakom javnom događaju, pa je tako bilo i ovog puta, s tim što su se gosti sada potrudili da ispošruju tradiciju zemlje u kojoj se nalaze i time još više privukli pažnju.

Inspiracija je bila u ukrasima, šarama i raskošnim tkaninama, a cilj je bio spojiti lokalne i zapadne trendove, a naravno, Tamara je uspela u tome.

Ona je izabrala glamuroznu, prelepu kreaciju u snežnobeloj boji, a reč je o dvodelnom kompletu sačinjenom od dugačke suknje dubljeg struka i raskošnog kroja, te kratkog topa sa dugačkim rukavima koji je sečen tako da otkriva donju liniju grudi, kao i uvek, bila je moderna, izazovna i savršena, ali nikako vulgarna.

Naša influenserka je još jednom pokazala da je manje, zapravo, više, te od nakita nije imala ništa, a za frizuru se potrudila da bude što jednostavnija.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence