Pretraži

ULAŽE U SEBE VELIKI NOVAC: Mia Borisavljević je osigurala ovaj deo tela (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/miaborisavljevic

Pevačica Mia Borisavljević je nedavno rešila da u Švajcarskoj osigura svoje noge na cifru od 200.000 evra, prenosi "Informer Hit".

——————– Sponsored ——————–

Kako je najponosnija upravo na taj deo tela, pevačica je rešila da ga dodatno zaštiti, što znači da u slučaju da se nešto desi sa njenim nogama, jedna osiguravajuća kuća iz Ciriha će joj isplatiće ogromnu sumu novca.



  • Mia prati svetske trendove, a trenutno mnogi pripadnici svetskog džet-seta osiguravaju grudi, noge, guzu… Smatra da je svaka investicija u životno osiguranje, pa makar i u pojedine delove tela, ulaganje u ličnu sigurnost i način da se zaštiti od neizvesne budućnosti. Zbog toga je rešila da njene noge budu zaštićene na čak 200.000 evra – objasnio je izvor za ovaj list.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaze moja Ema, veceras kad me videla :"Wauu mama, Bavoo!" Tacno da sam dzak obukla, ostala bih u njemu😀😇

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on Sep 8, 2019 at 11:27am PDT

Inače, Mia nije prva sa domaće estrade koja se odlučila na ovaj potez. Prva Srpkinja koja je osigurala svoje noge bila je Snežana Babić Sneki.

 -Ona je još 2009. godine svoje noge osigurala na neverovatnih milion dolara. Time je i zvanično zaštitila svoj najveći adut dugačak 125 centimetara – dodao je izvor.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz