Pretraži

PRIVEDEN SLAVNI OSKAROVAC: Preko 20 žena ga je optužilo za zlostavljanje (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/cubagoodingjr

Tužilaštvo u Njujorku je podnelo optužnicu protiv oskarovca Kube Gudinga Džuniora zbog nedozvoljenog ponašanja prema ženama.

——————– Sponsored ——————–


Glumac se prvi put našao na sudu nakon što ga je jedna žena tužila za neprimereno ponašanje u baru početkom ove godine. On se pojavio na sudu i negirao optužbe, a čak je nabavio i snimak sa sigurnosne kamere kako bi dokazao da je bio u pravu.

Ročište je trebalo da bude održano juče, ali se pojavilo još 14 žena koje glumca optužuju za zlostavljanje te ga policija privela i sa lisicama dovela na sud. 



Međutim, sud je dobio izjave od još 12 žena koje su opisale slične situacije sa glumcem. Naime, on je prilazio ženama po barovima, potom bi ih ljubio, štipao, "grickao", a onda dodirivao po grudima ili genitilijama.

– Jedna klijentkinja je rekla da je upoznala glumca na žurci u Santa Moniki, kao i da joj je u jednom trenutku rekao da mu se približi kako bi joj nešto rekao – kada je to uradila, on ju je zgrabio za zadnjicu i nasilno je poljubio – izrečeno je na sudu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cuba Gooding Jr (@cubagoodingjr) on Sep 7, 2018 at 9:42am PDT


Druga tvrdi da se s Kubom upoznala u kafiću u Malibuu, kada joj je zavukao ruku pod suknju i dodirnuo vaginu. Godinu dana kasnije ga je ponovo srela i udarila.

Treća je dala izjavu da ju je glumac zgrabio od pozadi na jednoj zabavi 2006. godine i ugrizao za rame – okrenula se da ga pita da li ju je ugrizao, a on je slegao ramenima. Kada se okrenula, ponovo ju je ugrizao. Tada je krenuo da joj skida majicu, a ona ga je odgurnula, nakon čega su ga njegovi prijatelji "odvukli" od nje.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz