Pretraži

NEKO GA JE UDARIO I OSTAVIO DA UMRE… Nikol Šerzinger objavila potresnu poruku na Instagramu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/nicolescherzinger

Poznata pevačica Nikol Šercinger je putem svog Instagram profila objavila tužnu vest da je njen brat od strica ubijen i zatražila pomoć svojih pratilaca.

——————– Sponsored ——————–

Naime, 35-godišnji Džon Federik je ubijen 26. oktobra ujutru u Fort Loderdejlu na Floridi. Vozač je pobegao sa lica mesta i policija je još uvek u potrazi za njim.

Nikol je na Instagramu napisala da joj je srce slomljeno i podužom porukom se oprostila od brata i obratila pratiocima.



  • Ovo je kao noćna mora iz koje se nikad nećemo probuditi… S najtežim bolom u srcu kažem zbogom mom prelepom rođaku Džonu Boju. U subotu, 26. oktobra u 3 ujutro, oduzet je njegov život, na Floridi, u Fort Loderdejlu. Moja porodica prolazi kroz agoniju sa spoznajom da ga je neko udario i samo ga ostavio tamo da umre.

  • Moj divni brate, mnogo te volim. Ovaj svet je bio bolje mesto dok si ti bio deo njega. Nikada te nećemo zaboraviti i nosićemo te sa sobom zauvek – uputila je pevačica poslednji pozdrav Džonu.

Nikol je zamolila da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o nesreći da istupi, ili da se počinilac javi, a porodica nudi i novčanu nagradu kako bi došla do informacija o nesreći.

  • Ko god da je ovo učinio, molim ga da ima dostojanstva i snage da se prijavi. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz