Pretraži

„OVO JE NAJVEĆA STVAR KOJU SAM KUPILA“: Lea Stanković se pohvalila kupovinom, a potom zahvalila fanovima

Influence
0
Photo: Instagram/lastankovic

Lea danas na Instagramu broji skoro 800 hiljada pratilaca, a na TikToku preko 600 hiljada pratilaca.



Influenserka neretko sa svojim fanovima deli koliko je zahvalna na njihovoj podršci, te da su oni zaslužni za njen uspeh u poslu.

Ona se sad pohvalila velikom kupovinom zahvaljujući kojoj će biti mirna na jednom životnom polju.

Posle milion godina čekanja i hiljadu vaših pitanja, danas vas nakon ovog brzinskog spremanja vodim da vidite moj stan. Inače, stan sam kupila još 2021. godine, međutim tada nisam želela da pričam o tome da se to ne bi izjalovilo, ja sam osoba koja dok nešto ne bude gotovo, ne volim unapred ništa da najavljujem. Stan je tada bio u izgradnji. Sada su u pitanju još neki završni radovi, još uvek nemam ključ, ali počeli smo da unosimo stvari, tj još uvek nemam ništa unutra, ali htela sam da dok ne unesemo prvu stvar da vam pokažem kako stan izgleda prazan. Mnogo sam srećna što mogu ovo da podelim sa vama, ovo je najveća stvar koju sam ikada kupila i mnogo sam sreća i na neki način ponosna – rekla je Lea.

@lastankovic Konacno sam ovo podelila sa vama🥹❤️ #newapartment ♬ Believe (Inspirational Background Music) – Fearless Motivation Instrumentals

Usledile su brojne čestitke i komentari podrške što Leinih fanova, ali i njenih kolega influensera koji su svi naizgled ponosni na njen uspeh.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence