Pretraži

„NE PRILAZI MI BLIŽE OD OVOG“: Dunja Jovanić otkrila kako je izgledalo upoznavanje sa izabranikom

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Kako Dunja do sada nije prikazivala svoje partnere javnosti i često je izjavljivala da do toga neće ni doći, mnogi su ostali iznenađeni kada je odlučila da podeli ovaj deo života sa fanovima.



Infulenserka nije mogla da sakrije svoju zaljubljenost, te često prikazuje momente koje provodi sa Milošem. Iako je crnogorskog porekla, njen izabranik živi i radi u Dubaiju, pa Dunja trenutno živi na relaciji Beograd-Dubai.

Ona je nedavno, u jednoj emisiji na Blic TV-u, otkrila kako je izgledalo njeno upoznavanje sa sadašnjim partnerom, kao i to da joj nije lako prići jer je više puta u prošlosti bila povređena.

Nije lako ni meni prići. Sećam se kada sam ga upoznala, stavila sam ruke i rekla: "Ne prilazi mi bliže od ovog", jer nakon svih povređivanja koja sam doživela u životu ja imam tendenciju da ljude držim na distanci da me ne bi povredili iznova, tako da mi je bilo dosta teško da ga pustim da mi priđe, ali je on negde totalno imao svoj način, i to je moglo samo tako i da bude. Meni je to izgledalo super lagano, ali nakon par meseci smo pričali o tome gde on kaže: "Nisi ti bila baš lak zalogaj, nije ti bilo lako prići" – rekla je Dunja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence