Pretraži

MORAMO DA STANEMO NA VOYAGEOVU STRANU! Generacija Zed se oglasila i poslala jasnu poruku svim hejterima (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nedavno gostovanje Voyage-a i Breskvice u emisiji "Ami G Show" je izazvalo "rat" na društvenim mrežama, počevši od nekih izjava u ovoj emisiji pa do nastupa na kojem su uživo pevali.

——————– Sponsored ——————–

S obzirom na kritke koje su mladom muzičaru upućene putem društvenih mreža, njegova izdavačka kuća "Generacija Zed" je rešila da se oglasi i stane u odbranu svog izvođača.

Njihova poruka je objavljena na zvaničnom YouTube kanalu, a mi vam je prenosimo u celosti:



"Ne možemo da budemo ravnodušni povodom nastale drame! Voyage je naš najpopularniji izvođač i želimo da bar malo stanemo na njegovu stranu! Nećemo komentarisati njegove izjave u emisiji, već live performas pesme “Budi tu” koja je stvorila najveći hejt!

Bez dana vežbe sa spuštenim tonalitetom, uz bend i prateće vokale koji greše tekst u pozadini, u najgledanijoj emisiji je jako teško zvučati dobro. Ono što smo čuli na TV-u ni malo ne liči na ono sto Voyage može i zna! Voyage je došao do popularnosti jako brzo… Preteško je ispratiti tempo koji se očekuje od njega u takvim okolnostima. Ne zaboravite da je Voyage komponovao i pisao skoro sve svoje hitove i ne očekuje se od njega da peva kao Marija Šerifović u 18 godina na prvom live TV nastupu…

Da je imao vremena da uvežba live u novom tonalitetu ništa se od ovoga ne bi desilo!

Svu popularnost koju je dobio je zasigurno zaslužio! To možemo da potvrdimo mi iz Generacije koji sa njim radimo u studiju!

Generacija Zed podržava talentovane, kreativne i odlučne ljude! Voyage je njihov predstavnik!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌙

A post shared by C’est La Vie (@voyage.mp3) on Dec 14, 2019 at 5:05am PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz