Pretraži

KONJ NAS JE SMUVAO! Milica Todorović otkrila kako su ona i Petar Strugar započeli vezu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/AmiG Show

Pevačica Milica Todorović prvi put je progovorila o vezi sa glumcem Petrom Strugarom sa kojim se zabavlja manje od tri meseca.

——————– Sponsored ——————–


Milica je gostovala u emsiji "Amidži šou" u kojoj joj se u jednom trenutku, na njeno veliko iznenađenje, pridružio emotivni partner Petar Strugar.

Pevačica je otkrila ko je načinio prvi korak i kako je počela njihova ljubavna priča.

– Ja sam snimala pesmu za spot i trebao mi je konj, nije mi padalo na pamet da se zaljubljujem. Došla sam, upoznala Petra i konja koji je njegov, a sada već zajednički. Posle sam mu poslala poruku da mu je lep konj, rekao mi je da ličim na Jelenu Karleušu, pa smo se dopisivali, dopalo mi se što je duhovit. Kod mene sve odmah, ali on je mene muvao, nisam ja njega – počela je priču ona.



Novopečeni par je ispričao šta se dešavalo prilikom njihovog prvog susreta, kada je Milica snimala spot za pesmu "Ljubav manje".

– Nisam poznavao curu uopšte. Bobana ima snimak kada je Milica došla prvi put, mi smo snimali dole nešto s konjem. Dolazi Milica, ovo ti je povodac, on će da okrene glavu levo-desno, ti ga vodi gde ti hoćeš, evo ti ovo ovako, idi prošetaj. Ostavljam je sa konjem od 600 kg, ona se prepala. Postoji snimak našeg prvog razgovora – rekao je Petar.

Kada se završilo snimanje, Petar je došao da se javi Milici, a onda je ona tražila da se slikaju.

– On je išao kao kiša oko Kragujevca, ja sam direktna. Ja kažem sedi bre. Gde si pošao? On kao hajde malo da sednem, a ja kažem hajde da slikamo kada si već seo – dodala je Todorovićeva.

Milica je priznala da Petar ne hrče za razliku od nje, kao da ju je glumac budio zbog toga. Voditelj ju je upitao da li to znači da su spavali zajedno, na šta pevačica nije želela da da odgovor.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz