Pretraži

„PRIZNAJ DA IMAŠ MOMKA“: Marija Ignjatović uhvaćena u društvu nepoznatog dečka, fanovi se pitaju da li je to njen novi izabranik (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

Marija i Đota su bili više od četiri godine u vezi i često su sa fanovima delili romantične trenutke i putovanja. Čak su nekoliko puta govorili i o zasnivanju porodice zajedno.



Međutim, nedavno su sve šokirali vešću da su odlučili da prekinu svoju vezu. Naveli su da ljubav i dalje postoji, ali da se ne vole na isti način kao ranije, kao i da im se planovi i ciljevi razilaze. Fanove je ova vest razočarala, ali par ih je obavestio da će ostati u dobrim odnosima.

Vrlo brzo nakon toga, društvenim mrežama su počele da kolaju glasine da je Marija već našla novog dečka. Na nekoliko njenih slika i snimaka može se videti momak, koji se nije pojavljivao pre.

Marija je odgovarala pratiocima na Instagramu na pitanja, a jedno se ticalo upravo ove teme, "Priznaj svima da imaš momka, videli smo na TikToku", napisao je neko.

Ne znam koliko ću puta morati da kažem da mi je to brat. Ubiće me kad vidi da sam postavila još jednu sliku sa njim bez odobrenja – napisala je influenserka, objavivši još jedan snimak sa ovim dečko i tako stala na put ovim glasinama.

Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence