Pretraži

PROSLAVILA 51. ROĐENDAN: Dženifer Aniston častila fanove seksi fotografijama i ostavila ih bez daha (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/jenniferaniston

Popularna glumica Dženifer Aniston je juče, 11. februara, proslavila 51. rođendan, a tim povodom se slikala za naslovnicu jednog stranog magazina za koji je dala intervju.

——————– Sponsored ——————–

Dženi je na Instagramu počastila fanove sa nekoliko seksi fotografija, a onda je otkrila kako ju je poznati "Inteview Magazine" iznenadio.



  • Hvala "Interview Magazine" za ovo rođendansko iznenađenje. Nisam imala pojma da će ovo danas izaći. Osećam se ponosno i počašćeno što mogu proslaviti i ovom naslovnicom. Hvala timu "Interview Magazinea" što slavite žene svake dobi. Ispada da je brojka 51 poprilično zabavna. Hvala i mojoj sestri Sandi Bulok što je razgovarala sa mnom o čemu god smo htele. Jako te volim – napisala je Dženifer na Instagramu.

Glumičine rođendanske fotke su raspametile fanove, od kojih pojedini nisu mogli da veruju da je napunila 51 godinu, pa su je pitali da li se šali sa njima.

Na prvoj slici je u crnoj haljini koja je isečena u predelu struka, te otkriva stomak, na drugoj je njeno lice u prvom planu, a na trećoj je pozirala u kožnoj jakni, trikou i dubokim čizmama.

Uz komplimente na račun izgleda, Anistonova je dobila pregršt rođendanskih čestitki, kako do fanova, tako i od slavnih ličnosti.

  • Srećan rođendan Dženifer, izgledaš sjajno – napisala je Maraja Keri.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz