Pretraži

EVROVIZIJA SE OTKAZUJE ZBOG KORONA VIRUSA? Oglasili su se iz Holandije povodom teške situacije

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Eurovision Song Contest

Evrovizija bi ove godine trebalo da se održi od 12. do 16. maja u Roterdamu, ali s obzirom na to da se korona virus veoma brzo širi postavlja se pitanje da li će se takmičenje ove godine uopšte održati ili će se možda odložiti.

——————– Sponsored ——————–


Holandski mediji pišu kako je muzička manifestacija pod znakom pitanja, jer je situacija sa virusom sve više alarmantna. 

Eurosong se peti put organizuje u Holandiji, pošto je 2019. godine pobedu odneo Dankan Lorens sa pesmom "Arcade".



Fanovi Evrovizije se nestrpljenjem čekaju početak čuvenog takmičenja, a vest o otkazivanju ili odlaganju ih je veoma rastužila.

– Ukoliko širenje korona virusa ne bude kontrolisano, bilo bi suludo okupiti toliko ljudi na jednom mestu. Moramo misliti unapred i staviti zdravlje na prvo mesto, a toga su svesni i organizatori. Moguće je da se virus tokom zime brže i efikasnije širi zbog prirode zaraze i da će u maju već biti bolja situacija, ali trenutno je stanje vrlo ozbiljno i mnoge manifestacije biće otkazane -izjavio je holandski virolog Aba Osterhaus za tamošnje medije.

Podsetimo, zbog korona virusa su odloženi mnogi bitni događaji poput Svetskog atletskog prvenstva, kvalifikacionih olimpijskih turnira, Svetskog ekipnog prvenstva u stonom tenisu, a prekinuto je i snimanje filma "Nemoguća misija" u kojem glumi Tom Kruz.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz