Pretraži

DOBILA SAM ZNAK OD BOGA DA UĐEM: Luna Đogani otkrila sve o učešću u Zadruzi, evo šta sprema Marku (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Ono što se sprekulisalo od početka šoua "Zadruga 3" je konačno i potvrđeno. Pobednica druge sezone, Luna Đogani, ponovo ulazi u rijaliti, ali ne sa ciljem da pobedi, već da se obračuna sa onim koji neprestano govore o njoj.

——————– Sponsored ——————–


Pred ulazak, Luna je rešila da, u ekskluzivnoj ispovesti za IDJTV otkrije šta planira da uradi dok je tamo i zbog čega je rešila da ponovo uđe u Belu kuću uprkos protivljenju mnogih.

– Ja sam u životu odlučila da me ne zanima ko šta o meni misli i više ne zavisim od drugih ljudi i tuđih mišljenja. Kad bih slušala druge ljude verovatno bih samo sedela kod kuće i udarala glavom o zid i čekala da nešto padne sa neba. 



Ulazim tamo samo zato što se 24 sata priča o meni, ja sam tamo, a nisam fizički. Pa već kad se priča zašto ne bih to iskoristila i unovčila – rekla je Luna za IDJTV.

S obzirom na to da u Zadruzi trenutno borave njen otac Gagi Đogani i bivši dečko Marko Miljković, Luna je otkrila šta misli kako će oni dočekati.

– Marko je ubeđen da neću da uđem. Oni mene svi očekuju tamo kao gošću, da se pojavim da pevam. Na to se obojica pripremaju, i Marko i tata. Ali da uđem tamo sa njima na živim, mislim da to ne očekuju i mislim da će obojica da se frapiraju.

A šta planira sa Markom kada uđe pogledajte u prilogu IDJTV-a:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz