Pretraži

NJEN ŽIVOT JE ŠPANSKA SERIJA: MC Yankoo otkrio detalje o duetu sa Lunom Đogani i kako je došlo do saradnje

Showbiz
0
Photo: Instagram/yankoomusic

Janko je specijalno za IDJTV ispričao zanimljivu situaciju sa obožavaocem, koja se dogodila 2016. godine.

  • Bili smo na turneji. I sad ja kako sedim, jedem, odjednom mi se obratio jedan lik iza mene: "Musiću!" Ja čujem neko zove nekoga, nisam skontao da on zove mene. I sad, ja ne reagujem još uvek. "Alo, Musiću" opet se čulo i ja se okrenem da vidim, možda mene zove.

Muzičar se na kraju obratio fanu nakon što ga je pitao: "Što se ne javljaš?"

  • Zoveš Musića, a ja nisam Musić, ja sam Janko – rekao je izvođač.

Obožavalac ga je potom pitao: "Je li si ti taj Janko Musić?"



  • Ne, brate, to znači Yankoo Music. To je najjača priča koju sam doživeo. Upoznali smo se i platio mi je jednu Kolu – završio je sa pričom MC Yankoo.

Inače, verni fanovi MC Yanka sa nestrpljenjem očekuju njegovu duetsku numeru "Telenovela" sa Lunom Đogani. On je specijalno za IDJTV otkrio kako je došlo do saradnje sa njom.

  • Anabela me je kontaktirala za instrumental pesme "Moje zlato", tako da sam ja to njima poslao. Kada je Luna izvela tu pesmu, onda su fanovi počeli da me taguju. Kada sam video njen nastup, podržao sam to na Instagramu. Imamo istog menadžera i poslala mi je poruku: "Hoćemo li duet?" Ja sam rekao: "Zašto da ne?" – kazao je Janko i dodao šta obožavoci mogu da očekuju.

  • Španska serija, njen život. Čućete da je ona dosta problema imala, a ja sam to malo spakovao kulturno u tekstu. Vrlo je interesantno. Pesma je vesela. Kada je prvi put čuješ, tera te odmah da igraš.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz