Pretraži

POBEGAO IZ KARANTINA: Luka Jović prekšio zabranu kretanja i zbog Sofije Milošević došao u Srbiju (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/lukajovic

Naime, srpski fudbaler je bez dozvole napustio klub iz Madrida iako je ceo tim stavljen u samoizolaciju jer je košarkaš istog kluba Trej Tompkins bio pozitivan na koronavirus.

Luka je nakon toga izjavio da je nedugo pre nego što je ova vest objavljena bio u istom bazenu sa zaraženim košarkašem.



  • Od trenutka kad je ustanovljeno da je košarkaš Reala Trej Tompkins pozitivan na korona virus, ceo košarkaški i fudbalski klub stavljeni su u karantin. U tom trenutku Lukina devojka bila je u Beogradu i njemu se ta razdvojenost nije dopala. Izdržao je u karantinu četiri dana, a onda je jednostavno rešio da ode. Ne znamo kako, jer niko nije dobio dozvolu da napusti karantin. Luka tvrdi da mu je neko dozvolio – objašnjava izvor za Informer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤ @sofijamilo

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Feb 11, 2020 at 11:27am PST

Prema informacijama koje je Informer naveo, Jović je na više načina pokušao da se prebaci do Srbije. Zvao je brojne privatne avio-kompanije, ali zbog novonastale situacije nijedna nije dobila dozvolu da spusti avion u Madrid. Ipak, mladi napadač uspeo je da dođe u Beograd i ove dane provede sa devojkom Sofijom.

  • Luka i Sofija su izlazili napolje, kretali se ulicama i sretali se sa ostalim narodom. To nikako nije smeo da uradi, jer postoji mogućnost da je zaražen. Nije jasno ni kako je uspeo da uđe u državu a da mu već na aerodromu nije izrečeno da mora u samoizolaciju. U svakom slučaju, ljudi su ih sretali dok su se šetali po Beogradu – objašnjava naš izvor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentines day💓 @lukajovic 💓

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 14, 2020 at 7:34am PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz