Pretraži

NISU MI DALI INSTRUKCIJE KAKO DA SE PONAŠAM: Luka Jović se oglasio nakon vesti da krši mere izolacije (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/lukajovic

Jović je, prema informacijama, zatražio od Reala iz Madrida da ga puste u Beograd kako bi prisustvovao rođendanu devojke Sofije Milošević, piše "Blic".

Iako nije dobio dozvolu fudbaler je došao u Srbiju i prema rečima očevidaca, šetao Beogradom.



Nakon brojnih naslova u tabloidima, Jović se oglasio na svom Instagram profilu.

  • S obzirom na to da je stanje u svetu i u našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u poslednje vreme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima. Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na korona virus i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice, u saglasnosti sa čelnicima mog kluba. Kada sam sleteo u Srbiju, još jednom sam testiran i bio sam negativan na korona virus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji. U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bi mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde. Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajedno uspeti da prebrodimo ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno! – napisao je Jović.
Photo: Instagram/lukajovic

Photo: Instagram/lukajovic

 

Photo: Instagram/lukajovic

Photo: Instagram/lukajovic

Inače, "Blic" je došao do rešenja koje je Joviću uručeno pri sletanju na aerodrom "Nikola Tesla". Fudbaler je potpisao rešenje, a na njemu piše da mu je propisana obavezna mera kućne izolacije u trajanju od 14 dana.

U pitanju je dokument koji sanitarna inspekcija daje svakom po sletanju na naš aerodrom i na osnovu njega policija može da traži izolovane osobe, piše "Blic".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz