Pretraži

ANABELA JE NESREĆNA ŽENA! DA JE IMALA PARA I POSLA NE BI NI ULAZILA U RIJALITI! Natalija TRIK FX otkrila pravu istinu o Anabeli i stala na Luninu stranu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/natalijatrikfxofficial, Instagram/anabelci

O njihovim rečima se, u "spoljnom svetu", oglašavaju članove njihove porodice koji u ovoj situaciji biraju na čiju će stranu stati.

Nakon razgovora sa Slađom Delibašić, bivšom suprugom Đoleta Đoganija, pozvali smo Nataliju Ibraimov iz grupe TRIK FX, koja je i sama bila učesnik pomenutog rijalitija, kako bi nam rekla njeno mišljenje o novonasloj situaciji.



Plakala sam pre neki dan kada sam gledala kako se svađaju, plakala sam zbog Lune i zbog Nine, njene sestre koju znam, koja je predivno dete i koja ni kriva ni dužna prolazi kroz sve ovo – započela je Natalija za IDJTV.

Pevačica je istakla da se od prve sezone Zadruge nije slagala sa odlukom da Luna Đogani bude učesnica, kao i da se čak obratila Anabeli i rekla joj da izvede ćerku iz rijalitija, ali da je Anabela nije poslušala.

  • Anabeli sam jednom poslala poruku dok je Luna prolazila kroz pakao u prvoj Zadruzi "Anabela, vadi dete odande, ne treba joj to, spašavaj je!" Ona mi je dogovorila: "Luna je borac na majku, ne brini ti za nju" Ja sam joj dobronamerno kao majka poslala poruku, jer ne bih nikad dozvolila svom detetu onako nešto. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto by @willpower159 ♥️

A post shared by TRIK FX Natalija i Sani🎤🎶🎵🎹 (@natalijatrikfxofficial) on Mar 26, 2019 at 10:04am PDT

Kao jedna od tema koja se otvorila u rijalitiju, jeste u nasilje u porodici koje je Anabela priznala da je trpela od Gagija, kao i da je Luna svedok svega toga, što je ona i potvrdila. Natalija je, po pitanju ovoga, stala na Luninu stranu i istakla da joj je jasno da je istraumirana s obzirom na to što je gledala godinama.

  • Sve se vrti kod njih sada oko novca i to je žalosno i preko grbače ovog jadnog deteta. Vratila bih se u rijaliti samo Lunu da zaštitim, da je zagrlim, njoj to najviše treba. Devojka je istraumirana ceo život je gledala strašne stvari. Prvo kako joj otac tuče majku, pa kako se drogira, pa još sve ovo što je preživela u prvoj, drugoj Zadruzi… Užas – rekla nam je Natalija, a zatim istakla da je Anabela ušla u rijaliti jer je ostala bez para, kao i da ima problema u braku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#igrica-zadruga3 #anabelaatijas #zadruga3 @zadruga @rtvpink

A post shared by Anabela (@anabelci) on Mar 17, 2020 at 10:36am PDT

– Anabela je odlepila, ona da radi, da ima novca ne bi pomišljala da ulazi u rijalitiju. Njoj ni u drugom braku ne ide, ona sa Andrejem kao da proživljava isto što i sa Gagijem i to je strašno. Ona se utripovala da joj je Luna okrenula leđa, a to je samo u njenoj glavi. 

I za kraj, Natalija je potvrdila ono o čemu se govorilo, a to je da je Anabela trpela fizičko nasilje od tadašnjeg supruga Gagija, ali nije podržala to što je tada ćutala. Osim toga, dodala je da je Gagi sada potpuno drugačiji čovek.

Istina je da je Anabela proživela pakao sa Gagijem, ali to se dešavalo tada, što nije tada reagovala, nego je sada shvatila da Gagija publika voli, jer se promenio, izlečio, znam da je Gagi sada drugi čovek. U jednom intervju je čak i rekao: "Najviše mi je žao što sam rasturio svoju porodicu!" Čovek se pokajao, menja se, publika je to prepoznala i mislim da je to zasmetalo Anabeli, jer zna kroz šta je prošla sa Gagijem. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz