Pretraži

POTVRĐENO: Snima se nastavak „Betmena“ sa Robertom Patinsonom u glavnoj ulozi

Popcorn
0
Screenshot: YOUTUBE/MovieTrilersEntertaiment

Ostvarenje koje je zaludelo svet, a koje je premijerno u Srbiji prikazano 3. marta, dobilo je izuzetno pozitivne kritike, a na oduševljenje fanova studio Vorner Bros potvrdio je da će se uskoro snimati i nastavak priče o ovom superheroju.



Nova priča o maskiranom osvetniku najavljena je na CinemaCon događaju koji se održava u Las Vegasu, a Met Rivs otkrio je da će i ovog puta biti zadužen za režiju i scenario.

  • Ne bismo mogli da stignemo ovde bez vere i entuzijazma svih vaših timova širom sveta. Uzbuđen sam što ću se vratiti u ovaj svet za sledeće poglavlje – rekao je Rivs.

U svojoj viziji Met je prikazao Betmenov početak, kao "najboljeg detektiva na svetu", dok prati maničnog ubicu Zagonetača (Riddler), kog igra Pol Dejno.

Glavne role igrali su još i Zoi Kravic (u ulozi Žene mačke), Džefri Rajt, Pol Dejno, Džon Turtuno, Endi Serkis, Kolin Farel, Piter Sarsgard i Džejmi Loson. 

Film, čija je radnja smeštena u Gotamu, dobio je titulu ostvarenja sa najvećom zaradom u ovoj godini, a tome u prilog ide i činjenica da je "Betmen" tokom prvog prikazivanja u SAD-u zaradio čak 134 miliona dolara.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn