Pretraži

OPŠTI HAOS U ZADRUZI: Anabela i Marko nasrnuli jedno na drugo, Gagi ih razdvajao (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Zadruga Official

Naime, Anabela je tokom igice više puta istakla da je Miljković narkoman, a onda je on njoj postavio pitanje koje ju je potpuno razbesnelo.

– Zašto ti stan u kom živiš sa dve maloletne ćerke miriše na marihuanu?

Nakon toga su njih dvoje nastavili sa svađom, a Marko je nastavio da provocira Luninu mamu.



– Klošarko, ostavila si Ninu, otišla si sa Lunom u Švedsku i dete nije imalo 500 dinara da jede. Ostavila si je gladnu, zvala me da joj donesem na Vidikovac 2.000 dinara. To se desilo pet puta, putovala si, ostavila si dete gladno u stanu – rekao je Marko.

– Nisam imala para, sve sam uložila u Lunin stan, šta je sramota da nemam pare. Nisam imala dinara, ali ja sam Luni rekla da joj da pare jer joj nije bilo dovoljno ono što joj je ostavljeno, pa je ona zvala Marka da joj odnese – odgovorila je Anabela i polila Miljkovića vodom.

Screenshot:youtube/blic

Screenshot:youtube/blic

 

Anabela i Marko su nasrnuli jedno na drugo, dok ih je Gagi Đogani i obezbeđenje razdvajalo. Đogani je prvi put od Anabelinog ulaska stao na njenu stranu i odbranio je.

– Anabela nikad nije dete ostavila bez dinara. Njoj je dete svetinja. Moja deca su bezbrižna, ja sam živi svedok, Anabela uvek ostavi novac. Ovo je katastrofa što si rekao. Uopšte ti ovo nije trebalo – poručio je Gagi Marku.

Luna je bila šokirana ovom svađom, a pre nego što je haos izbio, ona i Marko su raskinuli. Međutim, kada se svđa stišala, Luna se povukla te joj je pozlilo.

https://youtube.com/watch?v=xNoVn3yszGA

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz