Pretraži

Džastin i Hejli Biber prete tužbom plastičnom hirurgu, evo zbog čega

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Džastinov i Hejlin advokat optužuju dr Daniela Bareta da je koristio njeno "ime, fotografiju i ličnost" da "reklamira plastične operacije i širi lažne, nepotvrđene tvrdnje da se gospođa Biber podvrgla plastičnoj operaciji."

Takođe je optužen da je u svom videu koristio "autorskim pravima zaštićen tekst" iz Bieberove pesme "Izvini".



Doktor Baret je pokazao dve fotografije Hejli Biber od pre nekoliko godina i rekao:

"Obratite posebnu pažnju na nos. Šta mislite? Pa, reći ću vam šta mislim. Mislim da je to fizički nemoguće, bez malo pomoći od nekoga poput mene da se dobije ovo što je na drugoj fotografiji."

Pored rinoplastike, on kaže da je Hejli prošla postupak zatezanja kože, konturisanja vilice, genioplastiku i dobila volumen u obrazima i usnama.

Biberov pravni tim u pismu upozorenja navodi: „Ove grube i svesne povrede prava naših klijenata predstavljaju brojne povrede uključujući, bez ograničenja: proneveru imena, ličnosti, imidža i ličnosti u komercijalne svrhe, lažno predstavljanje, klevetu, lažno svetlo, kršenje prava javnosti,  autorskih prava, zaštitnih znakova, nelojalnu konkurenciju i mešanje u ugovorne obaveze naših klijenata prema trećim licima."

Oni upozoravaju doktora da je podložan "zakonskoj odšteti za svako namerno kršenje" i zahtevaju da izda javno saopštenje kojim povlači svoje tvrdnje o Hejli i uklanja sve postove koji sadrže neovlašćene reference ili materijale koji pripadaju paru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on May 22, 2020 at 1:21pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz