Pretraži

OSEĆAM DA JE ONA TU: Jelena Karleuša priznala da joj je nedostajala podrška majke na koncertu, pa otkrila svoje emocije (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Jelena je izvela svoje najveće hitove, a imala je i goste, popularnu grupu "Hurricane", koji su zajedno sa njom doveli atmosferu do usijanja. Nakon nastupa pevačica nam je otkrila da joj je u tim trenucima najviše nedostajala podrška majke Divne, ali da je uprkos tome uspela da potisne svoje emocije.

– Ja se stvarno trudim da moje slobodno vreme posvetim razmišljanju o njoj, a kada radim da mi emocije ne onemoguće da dam 300% sebe. Da sam mislila na Divnu, to bi me sigurno uzdrmalo. Ne bih mogla da nastavim da pevam. Moram da budem jaka, gvozdene volje i trbušnih mišića. Teško je igrati, pevati i biti ja u životu koji nije bajka i nije lak. Ja sam neko ko se ne bavi samo mojim poslom, nego se i borim protiv vetrenjača svih ovih godina tako da je teško skocentrisati se samo na moj posao – rekla je ona.



JK često deli fotografije svoje majke na društvenim mrežama, pa je istakla kako veruje da je Divna ponosna na nju.

– Ona bi bila jako ponosna. Ceo dan bi danas postavljala na društvenim mrežama. Poslednje što je postavila noć pred smrt je bio omaž mojih nastupa. Sve sam to na jedan filozofski način smestila u moje srce. Odlučila sam da neću da razmišljam da nje nema, nego da je sve vreme tu. I ja osećam da je ona tu. Nisam tužna zbog toga nego komuniciram sa njom – zaključila je Karleuša.

Pogledajte "IDJHOT" i saznajte novosti iz sveta šou-biznisa:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz