Pretraži

TOP 5: Ovo su filmovi koji nam stižu u 2023. godini

Popcorn
0
Photo: Pixabay.com

1. Barbie 

Kao što je već poznato, uveliko se radi na ostvarenju koje je izazvalo pažnju svetskih medija, a u pitanju je film "Barbie", gde ulogu Barbike igra Margo Robi, a Kena Rajan Gosling. 



Još uvek se spekuliše o čemu će se tačno raditi, a prema pojeidnim izvorima, Barbi postaje razočarana stvarnim svetom nakon što otkrije izazove sa kojima se suočava prava žena, dok konflikt kulminira kada postane jasno da se kenu dopada taj svet.

Kako je najavljeno, premijera filma očekuje se 21. jula 2023. godine.

 

2. John Wick: Chapter 4

Četvrti deo popularne franšize dolazi nam u bioskope 24. marta, a kao i u prethodnim delovima, glavnu ulogu poneće Kijanu Rivs.

Zaplet nastavka se i dalje vešto krije, a ono što je poznato je da će ovog puta zlikovca igrati Bil Skarsgard.

 

3. M3gan

U pitanju je američki SF horor film, u kojem će glavnu ulogu izvesti Alison Vilijems. Priča prati Džemu naučnicu, koja koristi veštačku inteligenciju za razvoj androida M3GAN – lutka koja će roditeljima pomagati u čuvanju dece. Međutim, taj potez ima i određene posledice.

Za samo nekoliko dana, 6. januara, počeće prikazivanje ovog ostvarenja u svetskim bioskopima.

 

4. Scream 6

Nastavak kultne horor franšize prati novu generaciju protagonista koji nakon što su preživeli napade pomahnitalog ubice Goustfejsa, pokušavaju da napuste Vudsboro i započnu novi život u Njujorku.

U glavnoj ulozi pojaviće se jedna od najpopularnijih glumica današnjice, Džena Ortega, koja je slavu stekla Netflix-ovom serijom "Wednsday", gde tumači lik Srede Adams.

Premijera filma zakazana je za 10. mart ove godine.

 

5. The Little Mermaid

Dizni je nedavno objavio prvi trejler za film “Mala sirena” sa Hali Bejli u glavnoj ulozi, a u režiji Roba Maršala, koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima 26. maja 2023. godine.

Najava filma podigla je veliku prašinu u medijima i već mesecima unazad se priča o njemu, uglavnom zbog toga što mnogi smatraju kontraverznom odluku studija da glavna glumica bude Afro-Amerikanka.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn