Pretraži

RAZAPEĆEMO TE, K****! Teodora progovorila o maltretiranju koje je trpela godinama

Showbiz
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Teodora je i ranije pričala javno da je jedna osoba uznemirava, a ovo gostovanje je iskokristila da stane na put ovom psihičkom maltretiranju.

– Mnogi mediji znaju da sam ja rekla da postoji osoba koja me maltretira već tri godine. Od kada sam ušla u Zadrugu, do dana današnjeg. Ja sam toj osobi najavila da ću, ako bude nastavila da me maltretira i zalazi u moj život i piše razne komentare, otkriti ko  je. Njeno ime je Katarina Novičić, iz Čačka, 96 je godište i ono što sam čula je da radi u školi. Uopšte mi nije svejedno dok pričam o ovome, zato što sam toliko ćutala, ali sad je stvarno dosta. Toliko uvreda, pretnji, sa različitih profila, ali ja nekako uspem da saznam da je ona. Pitali su se ljudi ko je, na instagramu je upisana kao kaca_novicic. Jedna od poruka je ,,Razapećemo te, k****!" Ali ovo je sada blago naspram onoga što sam ja dobila od nje – kazala je Teodora i dodala:



– To je duševni nemir koji je nanesen i mojoj porodici i mojim prijateljima. Niko od nas nema slobodu govora, ni slobodu kretanja. Zalazi se u svaki delić mog života i smatram da apsolutno niko nema prava na to. Ja jesam javna ličnost, ali danas smo svi na društvenim mrežama, Instagramu, tako da mislim da to nisam zaslužila, pogotovo od osobe kojoj ništa loše nisam uradila, koju pritom ni ne poznajem. Jako je jezivo. bila je čak ispred mog stana, slikala moju terasu…ma katastrofa, prepričava pevačica prisećajući se trauma koje je proživljavala.

 

– Ja sam angažovala i advokate, policija radi na tom slučaju, ali ja sam evo iskoristila priliku da kažem ko je osoba, zato što smatram da ništa bolje nije zaslužila – zaključuje odlučno celu priču Džehverovićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz