Pretraži

MNOGO UVREDA I KLETVI: Teodora objavila preteće poruke koje je dobijala od osobe koja je uhodi!! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Teodora je sinoć u jednoj od emisija rešila da stane na put psihičkom maltretiranju koje već tri godine u nazad trpi, i sada je imala potrebu da svima objasni kroz kakav je pakao prolazila ona i njena porodica.



Nakon njene potresne izjave, ona je dobila veliku podršku njenih kolega, a već danas je odlučila da na svom Instagram storiju okači neke od poruka koje je dobijala od osobe koja je uhodila.

-Ovo je dragi moji ljudi jedna poruka preteća, samo da shvatite sa kakvom osobom imam posao! Sve ostalo su teške uvrede, praćenje mene i moje porodice, ulaženje u najsitnije detalje mog života i svih mojih bliskih ljudi. Verujte mi da ne možete da razumete koliki pritisak je nanela svima nama – napisala je ona uz skrinšot poruke koju je dobila.

Photo: Instagram/ teodoradzehverovic

Photo: Instagram/ teodoradzehverovic

Međutim, to nije sve. Teodora je sada želela da objasni da to nije mala stvar i da zaista stane na put tome, pa je objavila još jednu poruku koju je dobila.

-Za sve one koji kažu "Blokiraj je", niste ni svesni koliko smo je puta blokirali. Svakodnevno je bila spremna da napavi po 5 lažnih profila. Toliko dugo se bavi mojim životom da mogu da znam po pisanju da je ona. Ovo nije običan hejter, to je ono što nas i muči! – napisala je Teodora uz skrinšot poruke koju je dobila.

Photo: Instagram/ teodoradzehverovic

Photo: Instagram/ teodoradzehverovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz