Pretraži

GADIM SE: Gasttozz progovorio o Luni, pa se osvrnuo i na njen odnos sa majkom

Showbiz
0
Photo: Youtube/ IDJTV

– Mene takav marketing ne zanima, a ni da pričam o njoj. Dosta sam ispirao usta s njom. Gadim se kada me ljudi pitaju nešto o tome, a ja kao treba nešto da izmigoljim da kažem i da ispadnem šmeker – započeo je Gasttozz.



Nenad se takođe i osvrnuo na Lunin odnos koji je imala sa majkom Anabelom u rijalitiju, televizijskom formatu u kom je i sam učestvovao, pa je stao u njihovu odbranu. 

– Ne treba da se konstruiše tuši odnos u svojoj glavi u okolnostima kao što je rijaliti. To čak tako ne može ni da se nazove, jer bi bilo nerealno, jer je to zatvoren prostor, gde ti rade o mozgu dvadeset i četiri sata. Ne može da se uporedi odnos koji su imale unutra i odnos koji imaju napolju, koji imaju i dan danas i koji će verovatno imati i ceo život. Samo ne treba da se definiše njihov odnos na osnovu onoga što se videlo u rijalitiju o njih dve, i ne samo za njih dve, već generalno za ljude koji ulaze u rijaliti.  Zato što svi znaju da kažu; ,,A, to je šljam, to ide po rijalitiju." To je kao kada se izgubiš u džungli, pa ti se neka čula uključe puta tri. Jer, ti si jednostavno čovek, a tamo se sve gasi. Tamo ti samo jezik trči, a mozak ne – zaključuje Nenad. 

O čemu je još Gasttozz pričao u novom izdanju IDJHOT-a, pogledajte u prilogu.

https://youtube.com/watch?v=vu68tuuyQp4%3Fstart%3D726

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz