Pretraži

KANJE VEST I KIM KARDAŠIJAN SE RAZVODE? Reper ne prestaje da šokira javnost privatnim detaljima zarad političke kampanje

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Beats 1

Kanje Vest kaže da pokušava da se razvede od Kim još od kada je u hotelskoj sobi sreo repera Mek Mila, ženu naziva belim nadmoćnikom i nazvao je svoju svekrvu 'Kris Jong Un' na Tviteru.



 Vest je takođe ponovio svoju tvrdnju da su njegova supruga i svekrva 'pokušali da dođu zajedno sa dva lekara da bi ga hospitalizovali usled zabrinutosti za njegovo zdravstveno stanje posle njegovog bizarnog ulaska u predsedničku trku 2020. godine.

"Kris i Kim dali su izjavu bez mog odobrenja … to supruga ne treba da radi", rekao je Kanje nakon izveštaja da su Kardašijani bili besni zbog njegovih poslednjih izjava. Kanee je izbrisao svoje tvitove jedva pola sata nakon što ih je objavio, osim konačnog posta u kojem ih je potpisao kao dolazak 'budućeg predsednika'. Zahtev za razvod nastao je nakon što su izvori navodili da Kim i Kanje već "žive odvojeno" i da su imali često konflikte tokom karantina.

Kim je prošle godine zaslužila blistavu pohvalu od Mek Mila, kada ju je reper nazvao "prijateljicom" i pozvao je zbog "dobrog rada" na reformi zatvora, ali priroda navodnog sastanka u luksuznom hotelu u SAD nije jasna. Mek i Kim su prisustvovali samitu o reformi krivičnog pravosuđa u Los Anđelesu u novembru 2018, ali taj događaj nigde nije bio prenošen javno, što je u Kanjeu probudilo sumnje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz