Pretraži

VERILA SE HOLIVUDSKA TINEJDŽ ZVEZDA: Sve je prštalo od romantike

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/CSTAR

Dvadesetsedmogodišnja pop zvezda Demi Lovato podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu da ju je dečko Maks Erik zaprosio, uz romantičnu atmosferu na plaži.



Pored fotografija sa same veridbe, Demi je sa pratiocima podelila i emotivne reči.

"Kad sam bila mala devojčica, moj biološki otac uvek me je zvao "malim partnerom "- nešto što bi možda zvučalo čudno bez njegovog južnog kaubojskog  akcenta. Za mene je to imalo smisla. I danas ta reč opet ima savršen smisao, ali danas ću zvanično biti tuđi partner", napisala je Demi na Instagramu.

Zatim je nastavila: ,, Znala sam da te volim onog trenutka kada sam te upoznala. To je bilo nešto što ne mogu da opišem nikome ko to nije doživeo iz prve ruke, ali na sreću i ti si to osetio. Nikada se u mom životu nisam osećala tako bezuslovno voljeno (osim mojih roditelja). I nikada me ne pritiskaš da budem išta drugo osim sebe. I činiš da želim da budem najbolja verzija sebe. Čast mi je što prihvactam tvoju ruku u braku. Volim te više nego što može da stane u ovaj opis (na Instagramu), ali sam previše ushićena što osnivam porodicu i život sa tobom. Volim te zauvek, bebo. Moj partneru. Za našu budućnost!"

 

Romantične glasine između Demi i Maksa prvi put su pokrenute u martu kada je par razmenjivao komentare na društvenim mrežama.

Maks je takođe proslavio srećnu vest, podelivši na Instagramu ovaj emotivan trenutak sa svojim fanovima. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz