Pretraži

MOŽE BITI SAMO JEDAN: Karleuša najavila novi album i obratila se javnosti jakim rečima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Karleuša je iskoristila treuntak dok je na odmoru u Turskoj sa svojim devojčicama da sa fanovima podeli retrospektivu svog dosadašnjeg rada, pa je ujedno i najavila da čim prođe ovo stanje koje nas je sve zadesilo, izbacuje album.



Ona takođe nije štedela reči kada su u pitanju izvođači koji u ovom periodu izbacuju numere, jer kako smatra, ovo nije vreme za to. Na svom Instagram profilu je podelila sledeće reči:

  • Može biti samo jedan. Samo kratak podsetnik. Jedva čekam da sav ovaj haos sa virusom konačno prodje, novi album i sve što ide uz njega je konačno pri kraju. Smatram da ovaj period nije ni za muziku ni za posao, ljudi umiru i ne pada mi na pamet da izdajem album u momentu kada čitava planeta pati. Samo neko bez mozga, obraza i savesti može sad da izbacuje nekakve pesme, albume itd. Ali kada prodje, a proći će nadam se uskoro, pravimo novo poglavlje u istoriji ne samo domaćeg, već i svetskog show biznisa. Do tad, kratka mikro retrospektiva dela onoga zbog čega me svih ovih godina volite! Budite dobro, čuvajte se -poručila je Jelena. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz