Pretraži

TEODORA, KARLEUŠA, SANDRA AFRIKA: Ovo su pevačice koje su smuvale sportiste

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ teodoradzehverovic/ karleusastar/ sandraafrika

O njihovim odnosima se spekuliše u medijima od trenutka kada se sazna za njihovu romansu, ali i mnogo nakon kraha iste. U nastavku vas očekuju najpoznatiji ljubavni parovi na našim prostorima. 

Najnoviji par sa javne scene su Teodora Džehverović i Nino Čelebić, njih dvoje su već nekoliko meseci zajedno, a već su išli na zajedničko putovanje, vikende provode van Beograda, on je postao blizak sa njenom porodicom i prati je na nastupima. Imaju veliki broj zajedničkih fan stranica i čini se da je ovaj košarkaš uveliko osvojio srca fanova mlade i popularne pevačice. 

Tu su i Jelena Karleuša i Duško Tošić. Postoji više verzija priče kako je njihova ljubav počela, ali ono što je sigurno je da su se na samom početku jako zavoleli. Jelena je u jednoj emisiji istakla da je Duško bio opčinjen njom i pre nego što su se upoznali, a on je to i potvrdio. ovaj par se upoznao 2007., a kako se priča Duško se Jeleni predstavio starijim nego što jeste. On je pevačici rekao da ima dvadeset i šest godina, iako je u tom trenutku imao samo dvadeset. Njih dvoje su prošli kroz različite faze, a poslednja koju je javnost ispratila je navodna pevačicina prevara. 

Koje još pevačice su smuvale naše sportiste možete pogledati u novom izdanju IDJMASH emisije. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz