Pretraži

POSTALO JE TEŠKO: Pravi razlog prestanka emitovanja rijalitija ,,Keeping Up With Kardashians“

Showbiz
0
Photo: Instagram/ kimkardashian

Ovo je saopštila Kim Kardašijan na svom Instagram profilu, gde nije mogla da sakrije tugu zbog ovog radikalnog postupka.

Međutim, njen oproštaj sa obožavateljima jedva da je nagovestio detalje zbog čega se prekida emitovanje. Prema izvorima koji su razgovarali sa Entertainment-om, nije bilo drame.



  • Nije bilo velikog razloga zašto je porodica odlučila da ukine rijaliti, to je bila zajednička odluka –  saopštili su inostrani mediji.

  • Deca koja su započela emisiju sada imaju svoju decu i postaje veoma teško snimati sve zajedno ili dobiti dovoljno snimaka odvojeno. Porodica je zahvalna na vremenu i srećna je što su sve ove uspomene snimljene do kraja života, ali sada želi da se više fokusira na porodicu privatno i buduće projekte, a emisija je važan posao koji oduzima puno vremena – dodali su.

Međutim, čini se da ova priča ne pije vodu, pogotovo što je Kortni Kardašijan već napustila emisiju, Kendal i Kajli Džener jedva snimaju, a Kim je nedavno jasno stavila do znanja da je njen lični život zabranjen.

Mnogo se spekulisalo da je pravi razlog Kanjeova kandidatura za predsednika i njegovi i Kimini problemi u braku, ali to još uvek nije zvanično potvrđeno.

U svakom slučaju, rijaliti se vraća 2021. godine, koja je delimično snimljena tokom karantina početkom ove godine i to će biti poslednja sezona porodice Kardašijan na malim ekranima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz